EVOline Norge

EVOline Norge AS er agent for tyske Schulte Elektrotechnik GmbH, og deres produkter for fremføring av strøm, nettverk og multimedia/AV.

EVOline Norge fører i tillegg produkter for skjuling og oppheng av kabler, CPU-oppheng, skjermholdere og annet utstyr til kontor/arbeidsplass.

Våre løsninger blir benyttet i ulike sammenhenger, primært kontor og bolig. Vi leverer skreddersydde løsninger over hele Norge, og jobber hardt for å tilby den beste servicen underveis i prosjektene.

EVOline produseres i Lüdenscheid, en liten by utenfor Düsseldorf. Her gjennomgår hver eneste komponent den strenge kvalitetskontrollen som har gjort Schulte Elektrotechnik til fast underleverandør til en rekke tyske og internasjonale virksomheter.

Med underleverandører som Nexans og Reichle & De-Massari er kabler og kontakter i EVOlines moduler av aller beste kvalitet.

EVOline i Europa

EVOline leverer til en rekke av de største og mest fremtidsrettede virksomhetene i Europa.

Daimler Chrysler fikk i 2007 EVOline til alle sine arbeidsplasser i Tyskland, tilsammen over 10.000 moduler. IBM har i 8 forskjellige europeiske land utstyrt sine arbeidsplasser med over 15.000 Dock moduler. Hewlett Packard har montert mer enn 7000 Dock moduler.

Andre virksomheter som har valgt EVOline er:

Allianz
Andersen Consulting
Bosch
Bridgestone
Dubai Formel 1 Race Track
Hockenheim Race Track
Oracle
SAP

Sony Deutschland
T-Mobile
Toshiba Russland
Dell Computer
DHL
U.P.S.
European Patent Office

2017-06-26T14:31:50+02:00