Om oss

EVOline Norge AS er agent for tyske Schulte Elektrotechnik GmbH, og deres produkter for fremføring av strøm, nettverk og multimedia/AV.

EVOline Norge fører i tillegg produkter for skjuling og oppheng av kabler, CPU-oppheng, skjermholdere og annet utstyr til kontor/arbeidsplass.

Våre løsninger blir benyttet i ulike sammenhenger, primært kontor og bolig. Vi leverer skreddersydde løsninger over hele Norge, og jobber hardt for å tilby den beste servicen underveis i prosjektene.

EVOline produseres i Lüdenscheid, en liten by utenfor Düsseldorf. Her gjennomgår hver eneste komponent den strenge kvalitetskontrollen som har gjort Schulte Elektrotechnik til fast underleverandør til en rekke tyske og internasjonale virksomheter.

www.evoline.com

EVOline Norge er også agent for nederlandske Dataflex, og deres produkter – primært skjermarmer og tilhørende ergonomiske løsninger.

I over 35 år har Dataflex spesialisert seg på å lage ergonomiske skjermarmer og annet tilbehør til arbeidsplassen. Høykvalitetsprodukter som hjelper deg med å skape en komfortabel, sunn og inspirerende arbeidsplass. Så der du jobber er også et sted hvor du føler deg hjemme.

Utviklet med en seriøs satsing på bærekraft, oppnår produktene den optimale balansen mellom funksjonalitet, design og pris. Og fordi Dataflex aldri går på kompromiss med kvalitet, har de vunnet internasjonal anerkjennelse og priser for både den tekniske standarden på deres produkter og moderne design.

www.dataflex.nl