EVOline kjøkken

Praktiske løsninger for ditt nye kjøkken

EVOline har produkter som passer de aller fleste kjøkken. Nøye designet og individuelt tilpassede elektriske systemer gjør arbeidet og oppholdet på kjøkkenet mye lettere.

Våre løsninger kombinerer elegant og funksjonelt design med lang levetid. Alle elementene testes, dokumenteres og sertifiseres individuelt og oppfyller alle sikkerhetskrav.

Uansett om de er i et bord eller en benkeplate, skaper EVOline-løsningene plass og orden, så vel som å være raskt tilgjengelig når de trengs.

Produktene er modulære og tilbyr ubegrensede muligheter for individuelle konfigurasjoner.

Her finner du oversikt over våre forhandlere og grossister

BackFlip

I lukket posisjon er Backflip bare en tynn plate som ligger diskret på arbeidsbordet. Med et lett trykk snur den seg 180 grader, og viser seg fra sin praktiske side…

Port

Med skjulte stikk bidrar Port til å holde arbeidsbord eller kjøkkenbenk ryddig. Med et enkelt trykk kommer søylen opp fra bordet – og like enkelt skjuler du den…

One

EVOline One er våre nye smarte nedfellbare moduler for tilgang til strøm, USB eller data. De kan installeres på arbeidspulten, kjøkkenbenken, kjøkkenskapet, sofaen, lenestolen og nattbordet.

Square80

EVOline Square80 gir brukeren en enkel og elegant tilgang til stikkontakt og USB lader i en og samme boks på arbeidsbordet. Dette leveres som standard, men leveres også med nettverk og trådløs lading av mobiltelefon i dekslet.

V-Port

Plassen under overskap på kjøkken, spesielt i hjørner, er som oftest ikke utnyttet. Her kan du installere EVOline V-Port.

Port Push

Port Push Brukervennlighet og eleganse I lukket tilstand ligger Port [...]