[fusion_builder_container hundred_percent=»no» equal_height_columns=»no» menu_anchor=»» hide_on_mobile=»small-visibility,medium-visibility,large-visibility» class=»» id=»» background_color=»» background_image=»» background_position=»center center» background_repeat=»no-repeat» fade=»no» background_parallax=»none» parallax_speed=»0.3″ video_mp4=»» video_webm=»» video_ogv=»» video_url=»» video_aspect_ratio=»16:9″ video_loop=»yes» video_mute=»yes» overlay_color=»» video_preview_image=»» border_size=»» border_color=»» border_style=»solid» padding_top=»» padding_bottom=»» padding_left=»» padding_right=»»][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=»1_1″ layout=»1_1″ background_position=»left top» background_color=»» border_size=»» border_color=»» border_style=»solid» border_position=»all» spacing=»yes» background_image=»» background_repeat=»no-repeat» padding_top=»» padding_right=»» padding_bottom=»» padding_left=»» margin_top=»0px» margin_bottom=»0px» class=»» id=»» animation_type=»» animation_speed=»0.3″ animation_direction=»left» hide_on_mobile=»small-visibility,medium-visibility,large-visibility» center_content=»no» last=»no» min_height=»» hover_type=»none» link=»»][fusion_text]

EVOline Estimator Support

Her vil du finne informasjon som kan være til hjelp for å bruke vår Estimator. Bakgrunnen for å utvikle løsningen er å gjøre arbeidet lettere for dere som skal sende pristilbud til kunder på møblering av kontor hvor strømføring til arbeidsplassen er en del av tilbudet.

Verktøyet skal være rimelig enkelt i bruk, men det er mulig det dukker opp noen problemer underveis. Finner du ikke svar på denne siden så kan du ta kontakt med Terje Jansen, e-post: terje@evoline.24sevenstore.no, mobil: 908 49740

Viktige begrensninger i EVOline Estimator

For å gjøre løsningen enkel i bruk har vi avgrenset en del valg. Dette for at ikke du som bruker skal få altfor mange hensyn å ta – f.eks. på kabellengder, type Square80, spesielle datakabler og doble strømkurser. Vi har heller ikke tatt med konfigurering av spesielle møteromsløsninger her.
Uansett er vi sikre på at verktøyet gir et meget godt grunnlag til dere for å gi en riktig pris på strømføring for de fleste vanlige oppsett på kontorarbeidsplasser.

Skisse av arbeidsgrupper

Her ser dere de forskjellige arbeidsgruppe-konfigurasjonene som kan velges i Estimator:

TIPS

Bruk Kommentar-feltet dersom du har spesielle ønsker eller beskjeder du ikke får fanget opp i valgene i verktøyet. Eksempel:
Du ønsker tilbud på Square80 med trådløs lading eller om ikke alle arbeidsplassene skal ha Square80. Kanskje kunden ønsker to separate strømkurser eller har spesielle krav til datakablene.

Gi oss beskjed via Kommentar-feltet så ser vi det når vi behandler oppsettet fra dere.

SPØRSMÅL & SVAR

Her legger vi inn fortløpende de spørsmål vi får inn som kan være av interesse også for andre brukere.

KONTAKTINFORMASJON

EVOline Norge AS
Terje Jansen
M: 908 49740
E: terje@evoline.24sevenstore.no

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]